Tlf. 66 11 70 18 mail@fyensstillads.dk

Skurvogne

Skurvogne

Fyens Stillads Co A/S har i rigtig mange år lejet skurvogne/moduler og containere ud som en sidebeskæftigelse til stilladsdelen. I 2017 valgte vi at satse meget mere på denne del, og åbnede en særskilt afdeling på Odense havn, hvor der i dag er 5 mand ansat som har været i branchen i mange år, til at passe skurvogne og telte.

Der er de sidste par år blevet købt rigtig mange enheder, så vi føler os stærkt rustet.

Vi hjælper alle typer kunder, blandt andet håndværkere, private, forsikringsselskaber og kommuner. Vi tager alle vores lejemål seriøst, og står til enhver tid klar til at hjælpe vores kunder.

Typiske lejemål kan være lige fra firmaarrangementer, festivaler, byfest, havnefest, studenterfest, eller hvad man kan finde på der skal fejres, til skurbyer på byggepladser, eller vogne til den private.

Vi hjælper mange forsikringsselskaber og skadeservice-firmaer, som ved de kan nøjes med at ringe ét sted hen, idet vi kan klare hele pakken for dem, lige fra udlejning af vognen, levering – afhentning, til opsætning – tilslutning, og rengøringen til slut, så der ikke skal andre fordyrende led ind over.

Typiske forsikringsskader kan være, hvor familier skal hjælpes hurtigt med genhusning i beboelsesvogne, eller bare har behov for at få sat et midlertidigt køkken eller badeværelse op.

Ved Fyens Stillads Co A/S er vi til for jer, og kunden er i centrum.