Tlf. 66 11 70 18 mail@fyensstillads.dk

Event / Telte

Event / Telte

Skal du holde fest eller har du bare brug for opbevaringsplads? Hos Fyens Stillads Co. A/S har vi et bredt udvalg af telte til dig, der bor i Odense eller omegn og kan drage nytte af teltudlejning på den ene eller den anden måde.

Vores sortiment af teltudlejning indeholder blandt andet partytelte, som er en perfekt løsning til dig, der skal holde fest i Odense eller et andet sted på Fyn, men ikke helt har plads til alle gæsterne i hjemmet.

Andre ønsker til teltudlejning?

Har I ønsker angående service? Igennem vores samarbejdspartnere vil vi kunne levere mange ting ud over det beskrevet. Skal du holde fest eller har du bare brug for opbevaringsplads? Skal du holde fest eller har du bare brug for opbevaringsplads?

Hos Fyens Stillads Co. A/S har vi et bredt udvalg af telte til dig, der bor i Odense eller omegn og kan drage nytte af teltudlejning på den ene eller den anden måde.

Vores sortiment af teltudlejning indeholder blandt andet partytelte, som er en perfekt løsning til dig, der skal holde fest i Odense eller et andet sted på Fyn, men ikke helt har plads til alle gæsterne i hjemmet

Teltudlejning af partytelt

Skal der være fest, så lad der være fest. Man skal ikke gå på kompromis, når man skal holde fest, og der skal ikke mangle noget.

Derfor har alle vores partytelte til teltudlejning mulighed for at blive udstyret med både teltgulv, borde, stole og sågar varme, så du, som vært, ikke skal tænke på noget som helst andet end at være sammen med dine gæster og nyde den festlige stemning.

Teltudlejning af lagertelt

Foruden partytelte, kan vi også tilbyde teltudlejning i Odense af lagertelte, som er den oplagte løsning for dig, der har brug for et telt til eksempelvis opbevaring, arbejde, et projekt eller hvad end, det måtte være.

Vores telte henvender sig ikke til et specifikt type arrangement eller en bestemt type arbejde. Teltudlejning Odense er både et tilbud til virksomheder og private, da vores telttyper både henvender sig til arbejde og fritidsaktiviteter, så du kan benytte dig af vores teltudlejning til enhver anledning, ethvert arbejde og ethvert projekt.

Andre typer teltudlejning Odense?

Har I ønsker til andre typer teltudlejning i Odense og omegn? Så kontakt os endelig. Vi har nemlig, gennem vores samarbejdspartnere mulighed for at levere mange flere telttyper og ting end beskrevet her på siden.

Har I nogen spørgsmål eller blot behov for hjælp eller service? Så skal I også være mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan opfylde jeres ønsker om teltudlejning Odense.